Spectrumwebdesign
Image default
Groothandel

Schakel deze groothandel in voor bakkerijbenodigdheden

Van Arkel & Zn. in Ridderkerk is een groothandel in bakkerijbenodigdheden en bake-off producten die binnen Zuid-Holland opereert. Als u een bakkerij heeft in deze regio, kunt u voor grondstoffen en kant-en-klare producten van hoogstaande kwaliteit zeker bij dit bedrijf terecht. Zo bestelt u bij deze leverancier basisartikelen voor uw producten als meel, maar ook garnering als chocolade of noten. Daarnaast is het bij dit bedrijf mogelijk om ambachtelijk gebakken brood en broodjes aan te schaffen die volgens traditioneel recept worden gemaakt van enkel de allerbeste ingrediënten.

Ook alles voor ijs of bonbons

Als groothandel in bakkerijbenodigdheden staat Van Arkel & Zn. voor u klaar om u te voorzien van grondstoffen en bake-off producten die geschikt zijn voor een bakker, ijsmaker, patissier of oliebollenbakker. In het uitgebreide assortiment van deze leverancier met diverse specialismen vindt u alles wat u nodig heeft om de producten binnen uw branche te produceren. Zo kunt u bij dit bedrijf terecht voor de beste oliesoorten, soorten patent en mooie rozijnen en krenten om de lekkerste oliebollen te maken. U vindt hier ook ijshoorntjes en grondstoffen die ambachtelijke ijsbereiders nodig hebben voor het maken van hun ijs. Daarnaast koopt u bij dit bedrijf basisproducten en garnering die geschikt zijn voor gebruik in de patisserie, banketbakkerij en chocolaterie.

Laat uw bestelling bij uw locatie leveren

Bent u een ambachtelijke bakkerij die graag grondstoffen en kant-en-klare producten koopt bij één leverancier? Doe dan zaken met groothandel Van Arkel & Zn. voor uw bakkerijbenodigdheden. Deze leverancier vervoert de bestellingen binnen Zuid-Holland namelijk naar uw eigen locatie. Door de gunstige ligging van deze groothandel zijn ze via de A15 of A16 snel bij u. Zo kunt u zich bezighouden met de werkzaamheden die voor uw onderneming belangrijk zijn en hoeft u zich niet druk te maken over het ophalen van uw bestelling.

https://vanarkelgroothandel.nl/