Spectrumwebdesign
Image default
Gezondheid

Persoonlijke fysiotherapie in Den Haag

De Rugschool is een praktijk voor fysiotherapie in Den Haag die gespecialiseerd is op het gebied van rugklachten. Heeft u moeite met bewegen? Zijn bepaalde bewegingen pijnlijk of oncomfortabel? Bij deze fysiopraktijk staat er altijd een therapeut met gedegen kennis en het juiste specialisme klaar om u weer op weg te helpen. Ook ontvangt u hier altijd een persoonlijke en individuele behandeling waarbij uw specifieke klachten centraal staan. Iedereen is uniek en dat geldt ook voor uw houding en hoe u bewegingsklachten ervaart. Daarom nemen ze bij deze specialist een uur de tijd voor een intake en onderzoek. Op deze manier kunnen ze een goed beeld krijgen van uw persoonlijke klachten.

Fysiotherapie gericht op rugklachten

Bij deze specialist kunt u terecht voor verschillende klachten, al ligt de specialisatie echt op klachten aan de rug. De rug is een complex onderdeel van het lichaam en vereist daarom de nodige expertise om juist behandeld te worden. Bij deze praktijk weet u zeker dat ze uw klachten op de meest effectieve, snelle en correcte manier oplossen dankzij de verregaande kennis en ervaring van de therapeuten. Dit doen ze bij deze praktijk door middel van verschillende behandelingen; van Manueel therapie en McKenzie therapie tot Schroth therapie en Claudicatio therapie. Welke vorm van fysiotherapie het meest geschikt is voor uw specifieke situatie in Den Haag, is geheel afhankelijk van uw klachten en de oorzaak ervan.

Maak een afspraak voor een intake

Wilt u ook graag van bepaalde pijnpunten afkomen door middel van fysiotherapie van een specialist in Den Haag? Maak dan direct een afspraak voor een intake bij Rugschool. Hier hoeft u niet eerst langs de huisarts voor een doorverwijzing maar kunt u gelijk terecht voor een afspraak. Kom langs en ontdek wat de specialisten van deze praktijk voor u kunnen betekenen door middel van een behandeling die het best bij uw klachten aansluit.