Spectrumwebdesign
Image default
Gezondheid

Ontvang advies omtrent uw rijbewijskeuring door een huisarts in Eindhoven

Indien er een rijbewijskeuring op uw planning staat, kunt u het best even langs bij Huisartsenpraktijk Keunen, gevestigd in Eindhoven. Tijdens een afspraak met een gerenommeerde huisarts ontvangt u gedegen advies op maat omtrent het verlengen van uw rijbewijs en wordt u uitvoerig getest op diverse onderdelen. Zo wordt niet alleen uw lichamelijke, maar ook uw geestelijke toestand onder de loep genomen. Een dergelijk onderzoek duurt ongeveer twintig minuten. Na dit onderzoek weet u direct of u uw rijbewijs wel of niet mag gaan verlengen.

Een uitgebreide keuring door een arboarts

Besluit u een afspraak te maken met een huisarts uit de huisartsenpraktijk in Eindhoven voor een rijbewijskeuring, dan profiteert u van een kwalitatief hoogwaardige en persoonlijke dienstverlening. U kunt er op rekenen dat u te maken heeft met een betrouwe arbo-arts die precies weet hoe hij of zij zo’n specifieke keuring moet uitvoeren. U wordt op een persoonlijk wijze geholpen, optimaal ondersteunt en u ontvangt alle zorg die in uw situatie nodig is.

Wat moet u meenemen naar de afspraak?

Het is belangrijk dat u een aantal zaken meeneemt naar uw keuring. Denk hierbij aan uw rijbewijs, uw bril (indien u deze draagt) of een bewijs van de sterkte van uw glazen (bij het dragen van contactlenzen) en uw volledige medicijnenlijst (mocht u momenteel middelen innemen). Als laatste onderdeel dient u ook een door uzelf ingevulde verklaring mee te nemen.

Neem contact op met één van de medewerkers

Voor het maken van een afspraak, kunt u terecht bij de assistenten van de huisartsenpraktijk. Ook indien u specifieke vragen heeft of graag meer algemene informatie wilt inwinnen, vertellen zij u graag meer. Vaak kunt u dezelfde of de eerstvolgende dag al terecht bij een huisarts, mits u voor 9.30 uur contact opneemt. Voor een rijbewijskeuring kunt bij de huisartsenpraktijk in Eindhoven van maandag tot vrijdag van 8.00 uur tot 16.00 uur terecht.

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl/