Spectrumwebdesign
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat goederen efficiënt inklaren met ondersteuning van een expert

Wanneer u goederen wilt invoeren binnen de Europese Unie is goederen inklaren verplicht. Het importeren van goederen voor uw eigen bedrijf komt in aanraking met verschillende wetten en regels. Daarom is het erg belangrijk om hier rekening mee te houden tijdens het importproces. Bij het inklaren van goederen moeten invoerrechten en andere heffingen worden betaald over de geïmporteerde goederen. Verhandelt u producten die vanuit een ander land binnen of buiten Europa komen? Deze goederen mogen pas geïmporteerd worden op het moment dat het inklaren op de juiste wijze is verlopen. Goederen laten inklaren door een specialist kan u veel tijd schelen. Hemetex B.V. biedt u graag de ondersteuning die u nodig heeft gedurende dit proces en zet alle puntjes op de i.

Vergeet al uw zorgen dankzij de hulp van een specialist

U wilt natuurlijk in zee gaan met een specialist op het gebied van inklaren, omdat deze partij alles weet over de juiste werkwijze. Dit bespaart u veel tijd en u loopt niet het risico dat u fouten maakt. De specialisten van Hemetex B.V. nemen graag alle zorgen uit handen. Door een elektronisch aangiftesysteem te gebruiken, regelen zij alles omtrent uw douanedocumenten. Zo bent u ervan gegarandeerd dat uw documenten volgens de juiste richtlijnen worden ingevuld en niets over het hoofd wordt gezien. Binnen een korte tijd kunnen uw goederen dankzij deze werkwijze bij een douanekantoor in Nederland worden ingeklaard. Het vrijgeven van goederen wordt digitaal gedaan zodat u snel op de hoogte wordt gebracht.

Ontdek de mogelijkheden

Ga voor een samenwerking met de medewerkers van Hemetex B.V. en laat u door een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van goederen inklaren helpen. Neem contact met dit bedrijf op en plan een eerste gesprek in. Bespreek de mogelijkheden en ontdek wat het beste past bij uw bedrijf. Dan kost het inklaren van goederen een stuk minder tijd.

https://hemetex.nl/