Spectrumwebdesign
Image default
Winkelen

Het is weer heerlijk herfst weer! Wat te doen in de herfst?

Wat te doen in de herfst? Wij weten het wel hoor! Je kan met dit weer een mooie boswandeling maken, paddenstoelen zoeken en genieten van de mooie natuur deze tijd van het jaar! Maar het is nu ook tijd om je woning warm aan te kleden, zodat je heerlijk voor de openbaart kan zitten met warme chocomelk met slagroom op een schapenvacht kleed!

Een boswandeling

In deze tijd van het jaar is het wel vaker aan het regenen, maar als je nou net een dag treft dat het droog is; zie je in het bos de mooie natuur. Mocht je nou de regen niet erg vinden, dan kan je natuurlijk lekker met je kaplaarzen hup het bos in!

Je kan in het bos allerlei mooie natuurlijke dingen vinden voor in je woning als decoratie! Bijvoorbeeld eikels, dennenappels en dat kan je mooi op tafel leggen op een Texels schapenvacht! Zo haal je de mooie warme natuur in huis en kan je thuis ook genieten van dit mooie seizoen!

De warme sfeer in huis halen

Huiden en vachten geven een heerlijk warme sfeer in huis. We hadden het net over een schapenvacht voor op de vloer, op een tafeltje of op tafel, maar een koeienhuid kopen kan ook bijdrage aan een warme sfeer!

Je kan een koeienhuid gebruiken als vloerkleed, als wanddecoratie, koeienhuid decoratie en je hebt hier heel veel verschillende soorten, kleuren en maten in!

Denk hierbij aan:

–        Geverfde koeienhuiden met of zonder patroon

–        Natuurlijke koeienhuiden

–        Verschillende grote voor iedere ruimte

Binnen zitten en spelletjes spelen met het gezin

Als je woning goed en warm is aangekleed kan je ‘na de wandeling door de natuur’ heerlijke genieten van je woning! De warme van je aankleding geeft een warme sfeer en zo kan jij heerlijk genieten met een spelletje erbij en het hele gezin aanwezig! Dit is de tijd van het jaar om samen te zijn!

https://koeienhuid-schapenvacht.nl/