Spectrumwebdesign
Image default
Winkelen

Goedkope vloertegels: voor ieder interieur een tegel

Bij het overwegen van de juiste vloer voor uw huis is het doolhof van vloersoorten vaak een uitdaging. Wat zijn de voor- en nadelen van iedere vorm van vloerbedekking? Wat zijn de prijzen? Wat heeft uw eigen voorkeur? Van tapijt tot vinyl en van laminaat tot tegels; in alle prijsklassen zijn tegenwoordig mooie alternatieven te vinden. Zo doen goedkope vloertegels niet onder voor duurdere varianten en zijn ze in de meest uiteenlopende soorten te verkrijgen. De klassieke tegel van vroeger is niet meer de enige variant waaraan te denken valt: voor ieder interieur is tegenwoordig een tegel te vinden.

Betonlook tegels: voor een huis met een mooie uitstraling

Eén van de meest uiteenlopende tegel is die met de betonlook. Met de diverse te kiezen kleuren kunnen ze een huis een warme of juist koele uitstraling geven. Met de verschillende afwerkingen kan voor een strakke of juiste stoere stijl worden gekozen. Voor een robuuste uitstraling zijn betonlook tegels een mooie aanvulling en ook in deze soort is er voor goedkope vloertegels te kiezen. Tegeloutlet Kroon in Meerkerk heeft een groot assortiment beschikbaar, zodat u kunt zien en voelen welke tegel het mooiste in uw interieur past. De winkel ligt aan de A27, net voorbij Gorinchem.

Houtlook tegels: de betaalbare variant van een houten vloer

Hier zijn tevens houtlook tegels te vinden. Deze goedkope vloertegels zijn een mooi alternatief voor houten vloeren. Hoe prachtig echt hout ook is, het vraagt om het nodige onderhoud. Wanneer dit niet geboden kan worden doet dit uw vloer teniet. Houtlook tegelvloeren zijn niet van echt (hout) te onderscheiden, maar zijn een stuk onderhoudsvriendelijker. Zo hoeft u het niet in de was te zetten, is het krasbestendig én kan het tegen een stootje. Houtlook tegels zijn in diverse tinten leverbaar en diverse soorten zijn in Tegeloutlet Kroon te bekijken.