Spectrumwebdesign
Image default
Vakantie

Ga zorgeloos in vastgoed investeren

Zou u ook wel eens willen investeren in vastgoed? Dan is het een goed idee om te investeren in een vakantiewoning. Wanneer u dit bij Center Parcs doet, dan wordt er gegarandeerd een vaste huuropbrengst uitgekeerd. Hierbij maakt het niet uit wat de bezettingsgraad is. Ieder kwartaal krijgt u de opbrengst van uw cottage uitgekeerd. Ook zijn er geen extra kosten voor water, elektra, onderhoud en verzekeringen. Wanneer de gasten iets kapot maken tijdens het verblijf in hun cottage, worden er geen kosten bij u in rekening gebracht. Zo is particulier beleggen in vastgoed altijd zonder al te veel risico. Daarom kunt u het best investeren in vastgoed bij Center Parcs Vastgoed, wanneer u dit zou willen doen.

U heeft zekerheid voor vijftien jaar

Wanneer u gaat investeren in een vakantiehuisje bij Center Parcs Vastgoed, dan gaat u een contract voor meerdere jaren aan met Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs. Het gebeurt niet zelden dat er investeringscontracten van wel vijftien jaar worden afgesloten. U heeft dan al die jaren geen omkijken naar uw vakantiewoning, maar u heeft op de lange termijn wel de zekerheid van inkomsten uit uw investering. Dat is het voordeel van particulier beleggen in vastgoed. U heeft wel de lusten, maar weinig lasten. Natuurlijk is er wel enig beleggingsrisico, maar u heeft niet de verantwoordelijkheid over uw vakantiewoning. Particulier beleggen in vastgoed is zeer veilig.

U krijgt altijd een vast rendement

Wanneer u investeert in een vakantiewoning van Center Parcs Vastgoed, dan heeft u een gegarandeerde inkomstenpost van 5% van de vaste huur of minimaal 3% van de variabele huurprijs en daarbij een percentage van de totale huuromzet. U krijgt een officiële huurgarantie, zodat u stipt elk kwartaal de opbrengsten van uw investering ontvangt. U weet dus voor de komende vijftien jaar voor een gedeelte welke inkomsten u heeft. Door de ervaring van Center Parcs Vastgoed heeft u de zekerheid van een betrouwbare investering.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl