Spectrumwebdesign
Image default
Aanbiedingen

Easycrew: technisch uitzendbureau

Hét technisch uitzendbureau in Rotterdam is Easycrew. Dus ben jij, werknemer, op zoek naar een nieuwe uitdaging in de maritieme wereld? Of heb je als werkgever nog meerdere technische vacatures openstaan in jouw bedrijf? Stap aan boord bij Easycrew en wij helpen jou verder in je carrière.

Wat heeft Easycrew jou te bieden?

Easycrew is een uitzendbureau techniek voor technische en maritieme vacatures. Wij zijn gevestigd in Capelle aan den IJssel. Tegenwoordig is goed technisch personeel vinden een lastige opgave. Onze recruiters moeten slim te werk gaan om de juiste vakmensen te zoeken voor jouw bedrijf. Dat lukt ze al meer dan 35 jaar.

Easycrew biedt kennis, kunde, advies en snelheid aan jou. Al onze medewerkers hebben een grote passie voor de maritieme en technische wereld.

De sterke punten van technisch uitzendbureau Easycrew

  • Voor werkzoekenden en werkgevers
  • Wij spreken de taal van opdrachtgevers in de maritieme, industriële en technische sectoren
  • Wij stellen persoonlijke aandacht voor opdrachtgevers en kandidaten centraal
  • Onze recruiters hebben zelf brede werkervaring in walfuncties en technische functies aan boord van schepen
  • Wij hebben een ijzersterk netwerk met kandidaten, werkgevers en onderwijsinstellingen
  • Wij staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor onze opdrachtgevers en voor kandidaten klaar
  • Een uitgebreide vacaturebank met technische vacatures
  • Open sollicitatie mogelijk

De mogelijkheden van Easycrew

Easycrew is een technisch uitzendbureau Rotterdam die zowel op uitzendbasis als op detacheringsbasis werkt. Ook direct in dienst bij de opdrachtgever is mogelijk. Wij zijn een wervings- en selectiebureau ineen. Easycrew is 7 dagen per week open voor werkgevers en werkzoekenden. Daarmee is ons technisch uitzendbureau uit Rotterdam uniek in Nederland. Bedrijven hoeven niet afhankelijk te zijn van openingstijden. De maritieme en industriële sectoren werken dag en nacht door. Daarom doet Easycrew dat ook.

Onze werkwijze voor werkzoekenden

Voordat het zoeken begint naar jouw droombaan is het belangrijk dat we al je ambities, wensen en eigenschappen weten. Ben je bijvoorbeeld nerveus voor een sollicitatiegesprek? Wij helpen je met voorbereiden en stellen je gerust voorafgaand aan het gesprek. Op MBO-, HBO- en WO-niveau zijn er banen voor jou beschikbaar.