Spectrumwebdesign
Image default
Aanbiedingen

Bijzondere recepten met bijzonder vlees om eens een keer uit te proberen

Wat eet je vanavond? Weer een standaard stukje vlees, met aardappels en groenten? Is je antwoord hierop ja, maar wil je stiekem wel iets anders proberen kan is LeJean jouw online slager. Dit omdat zij naast hun bijzondere aanbod van vlees ook de beste tips hebben omtrent het bereiden van het vlees en omdat je hier veel bijzondere recepten kan vinden, die je een keer uitgeprobeerd wil hebben. De drie leukste en spannendste recepten die je een keer moet proberen zullen hier verder uitgewerkt worden.

Côte de boeuf

De côte de boeuf ken je misschien al wel of je hebt er al ooit van gehoord. Maar heb je het al ooit zelf proberen te maken? De côte de boeuf is een ribstuk van een rund, waarbij het allemaal draait om de juiste garnering en de juiste bereiding. Het is dan ook verstandig om dit vlees te bereiden op de BBQ, in de grillpan of in de oven, op deze manier krijg je het beste resultaat. Kruiden als peterselie en bieslook passen perfect bij dit stuk vlees en in combinatie met mosterd en roomboter, krijg je het lekkerste en smaakvolste resultaat. Heb je interesse, ga dan op de site op zoek naar dit gerecht en er zal precies uitgelegd worden hoe je het moet bereiden.

Wildzwijnstoof in combinatie met rode wijn

Heb je de tijd om wat uitgebreider te koken en kan je niet wachten om een keer wild te bereiden? Ga dan op de site op zoek naar het recept van wildzwijnstoof met rode wijn. Deze stoof is niet moeilijk te bereiden, het zal alleen wat meer tijd in beslag nemen en is prima te combineren met pasta, aardappelpuree of voor een patatje stoof. Het wild zwijn is vol van smaak, is gezond en zit vol met voedingsstoffen, wat er voor zorgt dat dit een perfect stuk vlees is voor een stoofpotje.

Lamsrack

Een Lamsrack is heerlijk van de BBQ, mits het net als bij de côte de boeuf goed wordt gekruid. Daarvoor is een kruidenolie meer dan geschikt, kruiden als tijm, rozemarijn en knoflook zorgen voor intense smaak. Heb je je Lamsrack hiermee ingesmeerd, leg hem dan op de BBQ voor het perfecte resultaat. Dit recept is perfect als je indruk wil maken op je gasten en je zin hebt om net iets meer je best te doen om wat lekkers op tafel te zetten.