Spectrumwebdesign
Image default
Eten en drinken

Valpolicella wijnen van verschillende wijnhuizen

Wilt u graag een Italiaanse wijn bestellen? Dan kunt u bij ITALIEwijnen.nl terecht. Dit bedrijf heeft een webshop waar u een heleboel Italiaanse wijnen kunt vinden. Ook kunt u hier een proefpakket krijgen. Daarin zitten meerdere wijnen, zodat u er verschillende kunt proeven tijdens bijvoorbeeld een wijnproeverij. Maar ook kunt u geschenken, inclusief geschenkverpakking, bestellen. U kunt dan zelf wijnen uitkiezen en het geschenk samenstellen. Bent u geïnteresseerd? Lees dan verder om te zien waaruit u precies de keuze heeft.

Een aanbod aan Valpolicella wijnen

Onder de Italiaanse wijnen van ITALIEwijnen.nl vallen ook de Valpolicella wijnen. In de Italiaanse provincie Verona is Valpolicella een wijnbouwgebied. De wijnen zijn dus in dat gebied gemaakt en ernaar vernoemd. Deze wijnen kunnen Amarone en Ripasso zijn. Dit zegt iets over de mate van indroging van de druiven die voor de wijn gebruikt zijn. Wijnen die Amarone zijn hebben druiven die half zijn ingedroogd. Ripasso wijnen maken gebruik van de schillen van Amarone wijnen. Deze termen kunnen dus ook bij Valpolicella wijnen voorkomen.

Ontdek de verschillende wijnhuizen en jaargangen

Heeft u een wijn in gedachte, een Valpolicella of een andere wijn? En bent u op zoek naar een specifiek wijnhuis of een bepaalde jaargang? Dit is bij de webshop van het genoemde bedrijf gemakkelijk aan te geven. U kunt aanklikken waar u op dat gebied precies naar op zoek bent. Als u dat doet, krijgt u de wijnen te zien die daar binnen vallen. Dit is erg handig, omdat u zo alleen ziet wat voor u interessant is. Daarnaast kunt u aangeven in welke prijsklasse u wilt kijken. Sommige wijnen zijn namelijk een stuk duurder dan andere. Met een schuifje geeft u gemakkelijk het minimum en maximum aan van uw gewenste bedrag. Als u alle wijnen in uw keuze mee wilt nemen, kunt u dit laten staan zoals het staat.

https://www.italiewijnen.nl/