Spectrumwebdesign
Image default
Bedrijven

Uw woning uitbreiden met een vergunningsvrije dakkapel

Wanneer u denkt aan een nieuwe dakkapel om uw woning mee uit te breiden, dan kunt u ervoor kiezen een vergunningsvrije dakkapel te plaatsen. Na wetsveranderingen op gebied van dakkapellen eind 2010, mag een uitbouw vergunningsvrij gedaan worden zo lang de uitbouw niet meer dan 60 centimeter boven uw dakvlak uitsteekt. Een vergunningsvrije dakkapel is er bijvoorbeeld één van BASkapel. Dit bedrijf heeft een gelijknamige dakkapel ontwikkelt die vanwege zijn speciale eigenschappen in veel gemeenten vergunningsvrij aangebouwd mag worden. Door te kiezen voor deze uitbouw bespaart u zowel tijd als geld, omdat u niet gebonden bent aan het aanvragen van een omgevingsvergunning.

De vergunningsvrije dakkapel van BASkapel

BASkapel vervaardigt traditionele dakkapellen en de speciale BASkapellen in eigen werkplaats. Beide kapellen kunnen geheel op maat worden gemaakt. De BASkapel is een uniek ontwerp dat afwijkt van een traditionele dakkapel door de schuin liggende dakramen. Bij een traditionele dakkapel worden de ramen verticaal geplaatst; de schuine ligging van de ramen in de BASkapel zorgen voor een nog grotere lichtinval. Daarbij kan door de aanbouw van een BASkapel vaak net zoveel extra ruimte gecreëerd worden als door de aanbouw van een reguliere dakkapel.

Een dakkapel op maat

De BASkapel kan worden vervaardigd naar uw wensen. BASkapel maakt bij de bouw van de dakkapellen gebruik van de dakvensters van VELUX. De ramen komen er in vele maten en daarbij kunt u ook kiezen voor verschillende types beglazing. Woont u in een stadse drukke omgeving, misschien past extra geluid reducerend glas dan bij uw woonwensen. Maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk te kiezen voor zelfreinigend glas of glas met extra isolerende waarde. Daarbij is de BASkapel met VELUX beglazing extra veelzijdig doordat het gehele assortiment VELUX zonwering en raamdecoratie aansluit bij de dakvensters. U heeft dus ook veel keuze waar het de aankleding van de ramen betreft.

https://www.baskapel.nl/