Spectrumwebdesign
Image default
Bedrijven

Leuker leven met een scootmobiel

Mogelijk is een scootmobiel niet het eerste waar je aan denkt, bij een leuker leven. Toch is dat eigenlijk wel waar de scootmobiel voor is. Om weer wat kwaliteit terug te brengen.

 Ik weet nog goed hoe mijn oma vroeger, na het jaren uitgesteld te hebben, eindelijk een rollator had. Ze zei na nog geen week ‘ik had dat ding al vijf jaar eerder moeten hebben’.

Voor mijn oma was het een behoorlijke drempel, het lijkt wel of je ineens afgeschreven bent. Tenminste, zij had die associatie. Ik kan het haar niet kwalijk nemen, het kan best confronterend zijn. Bovendien was ze ook een dame, die graag een goede indruk achterliet voor de buitenwereld.

Misschien ben je nog jong, misschien ben je (relatief gezien) oud. Het kan een hele drempel zijn. Hoe dan ook, ik hoop dat als een scootmobiel jouw leven kan verrijken, dat je over drempel heen komt. Net zoals met het aanschaffen van andere hulpmiddelen, die het leven fijner kunnen maken.

Drempelhulp

Andere hulpmiddelen zijn namelijk ook nodig, als je een scootmobiel aanschaft. Je kunt met de scootmobiel niet zomaar over een drempel. Daarom heb je een zogenaamde drempelhulp. Er zijn diverse soorten en maten. Er zijn kant- en klare drempelhulpen, maar er zijn ook bijvoorbeeld oprijplaten. Laat je dus goed informeren zodat je de juiste drempelhulp voor koopt.

Er zijn bovendien nog veel meer hulpmiddelen voor een scootmobiel. Wat kun je misschien ook allemaal goed gebruiken als je éénmaal die scootmobiel hebt? Wat dacht je van een boodschappennetje of een dashboardbeschermer?

Over de drempel

Ben jij al over de drempel? Weet dat een scootmobiel weer veel kan teruggeven. Je bent weer meer mobiel en kunt zo makkelijker zelf weer op pad. Even naar de supermarkt, of de groenteboer, je bent weer een stuk vrijer om te gaan waar jij heen wilt.

https://drempelhulp.com/