Spectrumwebdesign
Image default
Woning en Tuin

Kwalitatief tuinonderhoud in Noord-Brabant

Tuinonderhoud van hoge kwaliteit is precies wat je krijgt bij bij De Groot Hoveniers in Noord-Brabant. Dit familiebedrijf kent zijn oorsprong in 2002, waar het werd gesticht door Martijn De Groot. Martijn was gepassioneerd door de natuur en deed als kind niets liever dan hutten bouwen of planten verzorgen. In de loop der jaren bouwde hij het bedrijf uit tot een succesvolle onderneming en sloten heel wat getalenteerde hoveniers zich aan bij het team.

Meer dan enkel en alleen onderhoud

Dit tuinbedrijf is van alle markten thuis. Hun voornaamste activiteit is tuinonderhoud in regio Noord-Brabant. Maar ze doen nog veel meer. Zo kan je bij hen ook terecht om jouw nieuwe tuin van nul te laten ontwerpen. Ze meten jouw tuin op, luisteren naar je wensen en verwachtingen en maken een schets op. Na overleg creëren ze een 3D-ontwerp, zodat je precies kan zien hoe je toekomstige tuin er uit komt te zien. Ze bouwen de tuin op van A tot Z. Reken op hen voor de bestrating van tuinpaden, het installeren van houten constructies en het graven van vijvers. De Groot Hoveniers biedt een totaalplaatje aan, waardoor je slechts één partner nodig hebt om jouw volledige tuin om te toveren tot een groene oase. Om de kennis van hun medewerkers up-to-date te houden, organiseert het bedrijf regelmatig opleidingen. Hierdoor zijn ze steeds bij met de laatste trends en kunnen ze je nog beter bijstaan bij het onderhoud of de inrichting van je tuin.

Ontdek alle mogelijkheden

Heb je inspiratie nodig? Die vind je beslist op hun website. Droom weg bij de tientallen projecten die ze reeds realiseerden en steel de leukste ideeën om te verwerken in jouw tuin. Dit bedrijf spreekt vaak over ‘tuingeluk’, want dat is precies wat ze je met hun diensten willen bieden. Contacteer hen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, ze horen graag wat ze voor je kunnen betekenen met betrekking tot tuinonderhoud in Noord-Brabant!

https://www.degroothoveniers.nl/