Spectrumwebdesign
Image default
Gezondheid

Effectieve fysiotherapie in Roosendaal voor klachtvermindering bij het bewegen

Ervaart u klachten bij het bewegen van spieren of gewrichten in het dagelijkse leven? Wanneer u last heeft van verminderd functioneren, veroorzaakt door pijn aan uw gewrichten of spieren, wilt u daar natuurlijk zo spoedig mogelijk bij geholpen worden. Deze belemmeringen behandelt u het beste door een afspraak te maken bij Fysiotherapie de Molenbeek te Roosendaal. De specialisten bij deze fysiotherapie helpen u graag bij het starten van een passende behandeling van deze klachten.

Het team staat voor u klaar

Het team van Fysiotherapie de Molenbeek in Roosendaal bestaat uit vrouwelijke therapeuten. Daarbij heeft iedere therapeut zo haar verbijzondering of specialisatie, waardoor u nagenoeg altijd behandeld kunt worden. Niet alleen voor reguliere fysiotherapie kunt u bij hen uitstekend terecht, maar ook oedeemtherapie of manuele therapie. Door dit veelzijdige aanbod aan behandelingen zijn zij in staat om een diversiteit aan klachten effectief te behandelen.

Een eerste behandeling

Bij Fysiotherapie de Molenbeek in Roosendaal kunt u erop vertrouwen dat u in goede handen bent. Heeft u klachten? Dan maakt u bij hen een afspraak voor een intakegesprek. Gedurende dit gesprek worden uw klachten besproken en wordt de mogelijk oorzaak bepaald. Op basis van deze gegevens zal er een passend behandelplan opgesteld worden. Dit wordt samen met u doorgenomen, zodat u volledig op de hoogte bent van de behandelingen. In de vervolgafspraak zit u weer samen met dezelfde fysiotherapeut, mits uw klachten beter passen bij het specialisme van één van de andere therapeuten binnen Fysiotherapie de Molenbeek. Daarna kan de behandeling van start gaan.

Plan een afspraak in

Heeft u last van bepaalde lichamelijke klachten? Ervaart u belemmeringen tijdens het sporten of in het dagelijkse leven? Loop er niet te lang mee rond en maak een afspraak bij deze fysiotherapeut. Zij gaan persoonlijk en uiterst professioneel voor u aan de slag. Maak een afspraak voor een intakegesprek om uw klachten te bespreken.