Spectrumwebdesign
Image default
Dienstverlening

De perfecte warmte isolatie zónder een ingrijpende verbouwing

Bent u op zoek naar een goede partner die u kan voorzien van de juiste warmte isolatie voor in uw plafond? Neem dan eens contact op met Easycell. Deze professionals zijn volledig thuis in de wereld van isolatie en analyseren op duidelijke wijze uw huis om te kijken waar uw woning warmte verliest. Eventueel helpen ze zelfs om uw dak, of dit nu plat of schuin is, volledig te isoleren zonder dat u hier een ingrijpende verbouwing voor moet doen. Dat wilt toch iedereen?

Houd uw temperatuur op peil met de isolatievlokken van Easycell

Om de perfecte isolatie tegen de warmte in uw plafond te krijgen, gebruiken de experts van Easycell een inblaasmachine. Via deze machine wordt het Easycell isolatiemateriaal, bestaande uit wollige vlokken van cellulose met lange vezels, tussen uw plafond en de bovenverdieping geplaatst. Hierna ervaart u altijd een aangename temperatuur in huis. Tijdens de warme zomermaanden houdt u namelijk de hitte buiten, terwijl de kou tijdens de frisse wintermaanden niet naar binnen komt. Dit is te danken aan de hoge isolerende waarde van het materiaal – het heeft zelfs tot 30% betere isolatie dan andere methodes tot gevolg. Andere voordelen van de Easycell vlokken zijn:

  • Goedkoper dan andere vergelijkbare materialen met dezelfde isolerende waarden.
  • Geen verbouwing benodigd: uw plafond is binnen een dag geïsoleerd.
  • Duurzame oplossing die goed is voor de portemonnee. Een goede isolatie leidt namelijk tot lager energieverbruik.

Laat de plaatsing van uw isolatie door de experts uitvoeren

Natuurlijk kunt u zelf aan de slag met de warmte isolatie in huis. Wilt u echter hulp, dan bent u bij Easycell verzekerd van de beste kwaliteit en service. Ze hebben namelijk meerdere internationaal erkende certificaten van onafhankelijke instanties ontvangen vanwege de goede kwaliteit van het warmte isolatie materiaal voor het plafond. Neem zeker eens contact op als u erover denkt om uw plafond te laten isoleren.