Spectrumwebdesign
Image default
Bloemen

De fraaiste plukboeketten? Bestellen kan ook online

Zet vandaag nog de bloemetjes buiten. Hoe doe je dat? Door plukboeketten te bestellen natuurlijk. De veldboeketten van Bloom zijn stuk voor stuk met zorg en liefde samengesteld en worden vervolgens met de hand gebonden. Iedere week worden er door het bedrijf nieuwe bloemen ingekocht die gebruikt worden voor het samenstellen van de allermooiste plukboeketten. Elk boeket is hand geselecteerd en daarmee volledig origineel. Voor het samenstellen van boeketten worden onder meer gerbera’s, rozen en lelies gebruikt. Als je bij de professional plukboeketten gaat bestellen, ben je altijd verzekerd van een unieke set met verse bloemen. De samenstelling van een plukboeket wisselt per seizoen: dit heeft alles te maken met de beschikbaarheid van de bloemen. Mocht je een specifieke wens hebben – is er bloem die er per se tussen moet zitten – dan kan je dit tijdens het samenstellen altijd aangeven.

Je eigen creatie

Plukboeketten bestellen bij Bloom betekent boeketten in huis halen die door experts zijn samengesteld, maar omdat je zelf ook invloed hebt op het type bloem dat je onderdeel wilt laten uitmaken van het boeket, is ieder bloemboeket voorzien van een persoonlijke tint en daarmee uniek. Je kunt bij bovenstaande expert behalve plukboeketten bestellen ook nog andere boeketten, zoals bruids- en droogboeketten bestellen, speciaal afgestemd op elke gelegenheid.

Een boeket laten bezorgen

Plukboeketten bestellen is één ding, maar een boeket laten bezorgen (als cadeau) is wellicht nog mooier. Gelukkig is het bij de hier genoemde expert ook mogelijk om boeketten op het adres van de ontvanger te laten bezorgen. Op basis van jouw aanwijzingen wordt er een fraai boeket met een tijdloos ontwerp voor jou samengesteld. Mocht je persoonlijke wensen in het boeket willen verwerken, dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt bepaalde bloemen aan het boeket laten toevoegen, maar je kunt het boeket ook voorzien van een begeleidend kaartje. Mocht je wat specifiekere wensen hebben, dan kun je deze ook via de telefoon doorgeven.

https://www.bloombezorgen.nl/