Wonen net zoals thuis met particuliere ouderenzorg

De overgang naar een verpleeghuis is lastig, maar deze overgang kan met een keuze voor particuliere ouderenzorg wel gemakkelijker gemaakt worden. In de particuliere ouderenzorg worden bewoners namelijk zoveel mogelijk in hun waarde gelaten. De eigen identiteit, maar ook de eigen levensvisie zijn belangrijk. Bij een particuliere ouderenzorgorganisatie als Compartijn, wordt er bijvoorbeeld veel aandacht besteed aan het creëren van een echt thuisgevoel. Niet alleen is er veel mogelijk bij de inrichten van de luxe appartementen, ook de georganiseerde activiteiten bevorderen een huiselijke sfeer. Daarnaast wordt er bewust gekozen voor kleinschaligheid met maximaal 40 appartementen per locatie.

Een persoonlijke band met de bewoners

De medewerkers in de particuliere verpleeghuizen hebben echt de tijd voor alle bewoners. Niet alleen worden er veel activiteiten georganiseerd, ook op de momenten tussendoor wordt er echt de tijd voor elkaar genomen. Zo kennen de medewerkers alle bewoners goed en kunnen zij hen optimale zorg aanbieden. Veel bewoners in de particuliere ouderenzorg zijn kwetsbaar en hebben specifieke zorg nodig. Naast persoonlijke verpleging, worden ook alle medische behandelingen gecoördineerd. Zo kunnen bewoners bij hun eigen behandeld artsen blijven. Daarnaast is er ook een extern multidisciplinair team waarmee wordt samengewerkt.

Volop mogelijkheden om gasten te ontvangen

Familie en vrienden zijn belangrijk, ook voor de bewoners van Compartijn. De bewoners van de particuliere verpleeghuizen mogen dan ook altijd bezoek ontvangen. Of het nu gaat om een kopje koffie met een oude bekende of een logeerpartij van de kleinkinderen, er zijn altijd mogelijkheden. Elk huis heeft zelfs een eigen gastenkamer zodat gasten altijd kunnen blijven overnachten. Er zijn verschillende woonzorgcentra in Nederland, onder andere in Breda, Zeist, Den Haag, Maasgouw, Ede, Gouda, Tilburg en Roosendaal. Er is dus bijna altijd wel een particulier verpleeghuis in de omgeving, zodat de bewoners in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Meer informatie over de verschillende huizen vindt u op de website van Compartijn.

 

https://compartijn.nl/home

You may also like...