Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Werken bij de overheid? Volg een traineeship

Klaar met de studie maar nog geen idee waar u terecht kunt? Veel startende op de arbeidsmarkt hebben moeite met het vinden van een geschikte positie die past bij het opleidingsniveau. Heeft u een WO-opleiding afgerond? Dan wilt u natuurlijk ook een goede werkplek waar uw kwaliteiten tot hun recht komen. Volg daarom een traineeship overheid bij Newpublic. 

Voor wie zijn de traineeships

Een traineeship overheid  is geschikt voor jonge hogeropgeleiden die net klaar zijn met hun studie of korte werkervaring hebben. Newpublic koppelt jong talent aan een overheidsinstelling. Tijdens deze traineeship overheid gaat u dus direct aan de slag bij een overheidsinstelling. Daarnaast volgt u een training waar u meer leert over het reilen en zeilen van werken bij de overheid. 

Duur van een traineeship bij de overheid

Een traineeship overheid bij Newpublic duurt twee jaar. In deze twee jaar leert u terwijl u werkt in een functie op niveau. Veel trainees krijgen een vast contract aangeboden na de traineeship. Omdat u een volwaardige functie bekleed, krijgt u hier ook een vergoeding voor tijdens de traineeship overheid. U ontvangt een vergoeding die conform is aan de eisen voor trainees.  Wilt u uw grenzen verleggen en direct na uw studie aan de slag bij een overheidsinstelling? Dat kan dankzij Newpublic. Neem een kijkje op de website voor meer informatie en meld je aan bij Newpublic voor een kennismakingsgesprek.