Spectrumwebdesign
Image default
Bedrijven

Technisch uitzendbureau Easycrew

Vorig jaar februari besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Ik was mijn huidige werk beu en wilde op zoek naar een leuke passende functie in de techniek. In het weekend zat ik urenlang te zoeken naar functies die bij mij pasten. Maar het lukte telkens niet! Ik besloot verder te kijken dan mijn neus lang is en zocht naar een uitzendbureau voor techniek. Mijn zoektocht eindigde bij Easycrew: het uitzendbureau voor een technische carrière. Vandaag deel ik mijn ervaringen met je en vertel ik je meer over wat dit bedrijf kan betekenen. Als werkgever kun je hier namelijk ook terecht. Lees gauw verder!

Gelinkt aan technische vacatures

Dit technisch uitzendbureau heeft een breed scala aan banen in de techniek. Hierdoor was de kans erg groot dat de medewerkers een leuke passende uitdaging voor me zouden vinden. Ze hebben dankzij een ijzersterk netwerk en persoonlijke aandacht al meerdere kandidaten aan het juiste bedrijf gelinkt. Ik wilde graag de volgende zijn die een leuke job vond. Zodoende schreef ik me in als kandidaat en nam een kijkje tussen de technische vacatures op de website. De medewerkers brachten mijn wensen en ambities in kaart. Toen ze een geschikte vacature voor me hadden gevonden werd ik klaargestoomd voor het sollicitatiegesprek.

Ook voor de werkgever hét uitzendbeau voor techniek

Maar Easycrew is er niet alleen voor werkzoekenden die een baan zoeken in de maritieme sector. Ook als je als werkgever een functie open hebt staan gaan de medewerkers van dit uitzendbureau techniek op zoek naar geschikte kandidaten. Er is immers veel schaarste op het gebied van technisch bekwaam personeel. Easycrew vindt geschikte kandidaten door het complete wervingsproces van jou als ondernemer over te nemen. Maar dat kan natuurlijk ook deels! Dit bedrijf selecteert alleen geschikte kandidaten die perfect bij de functie en het bedrijf passen.

Waarom dit technisch uitzendbureau?

  • De medewerkers spreken de taal van de opdrachtgevers én kandidaten in de maritieme, industriële en technische sectoren;
  • Je staat bij hen altijd centraal; of je nu kandidaat of opdrachtgever bent;
  • Zij geven je altijd persoonlijke aandacht;
  • De recruiters die werkzaam zijn bij Easycrew beschikken zelf over brede werkervaring aan boord van schepen;
  • Het netwerk aan kandidaten, werkgevers en onderwijsinstellingen is ijzersterk’
  • Zij staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor je klaar.

Voor kandidaten en werkgevers

Kortom: Easycrew zorgt voor de beste vrouw of man bij de juiste werkgevers in de technische en maritieme wereld. Dankzij de jarenlange ervaring van de medewerkers is het mogelijk om een geschikte kandidaat of een geschikte werkgever te vinden. Je moet immers in de huid van een opdrachtgever kruipen om de juiste functie en persoon aan elkaar te kunnen linken. Dankzij Easycrew heb ik een baan die perfect bij me past! Ik ga iedere dag weer met veel plezier naar het werk. Ik ben zo blij dat ik de medewerkers van Easycrew om hulp gevraagd heb! Ik kan ze niet vaak genoeg bedanken voor wat ze voor me gedaan hebben.

Neem een kijkje tussen de maritieme vacatures uit de maritieme vacaturebank, meld je aan als kandidaat of schrijf je in als werkgever!

https://www.spectrumwebdesign.nl/