Refurbished iPad kopen? Zomaar een verstandige keuze!

Wat is eigenlijk het verschil tussen een refurbished iPad en een tweedehands iPad? In dit artikel leggen we het verschil uit en gaan en bespreken we het onderwerp ‘refurbished’ verder.

Het verschil tussen refurbished en tweedehands

Een refurbished iPad is in vrijwel alle gevallen eerder gebruikt. Dit is dus hetzelfde als bij een tweedehands iPad. Toch is er een wezenlijk verschil tussen tweedehands en refurbished. Een refurbished iPad wordt door Forza Refurbished  grondig gecontroleerd door techniekers. Eventuele niet marcherende onderdelen zijn herstelt en vervangen door nieuwe onderdelen. Ook ontvang je twee jaar garantie bij het kopen van een refurbished iPad. Refurbished biedt dus een hoop meer zekerheid in vergelijking met een tweedehands iPad van een particulier.  

De beste kwaliteitsgarantie

Als je kiest voor Forza Refurbished dan kies je voor de beste kwaliteitsgarantie. Dit komt door onze techniekers die gespecialiseerd zijn in onder meer het reviseren van gebruikte Apple devices. Bij binnenkomst wordt een refurbished iPad allereerst grondig gecontroleerd door onze techniekers, eventuele defecte onderdelen worden vervangen door nieuwe onderdelen. Refurbished wordt steeds populairder, dit komt onder meer door de zeer scherpe prijzen, duurzaamheid en omdat steeds minder mensen voor de nieuwste iPads willen betalen.

Zeker van kwaliteit door twee jaar garantie

Apple en de meeste refurbished leveranciers bieden twee jaar garantie. Forza Refurbished geeft standaard twee jaar garantie op je aankoop. Dit komt omdat we 100% achter onze producten staan en de kwaliteit hiervan. Om dit aan je te bewijzen geven we je daarom twee jaar garantie. Hierdoor ben je dus ook na aankoop verzekerd van een betrouwbare iPad Air 16GB 4G aankoop. Als je besluit om refurbished te kopen, kies dan voor Forza Refurbished, hierdoor ben je verzekerd van de scherpste prijs met de hoogste kwaliteit!

Tot slot

De vraag is dan ook: heb je altijd het nieuwste van het nieuwste nodig? Wil je zeker zijn van een kwalitatief uitstekende refurbished iPad aankoop? Kies dan voor een refurbished iPad van Forza Refurbished. Je ontvangt standaard twee jaar garantie én gratis nieuwe laad accessoires.

https://www.forza-refurbished.be/apple-ipad

You may also like...