Op deze manier worden pijnklachten behandeld

Pijnklachten zijn vervelende signalen van het lichaam die aangeven dat er iets niet in orde is. Laat u hiervoor professioneel behandelen en krijg uw oude leven weer terug. Bij pijnrevalidatie van Revalis wordt er gebruikgemaakt van het biopsychosociaal model om het ontstaan van de chronische pijnklachten in kaart te brengen. Binnen dit model staan drie factoren centraal: biologische, psychische en sociale factoren. Omdat chronische pijn dus uit meerdere factoren bestaat, is een multidisciplinaire behandeling van groot belang. Het behandelteam van Revalis bestaat dan ook uit onder andere een fysiotherapeut, ergotherapeut, psycholoog en revalidatiearts. Door goed samen te werken, is de kans groot dat de pijnrevalidatie ook bij uw pijnklachten werkt. Interesse in pijnrevalidatie van Revalis? Vraag dan om een verwijzing van uw huisarts of specialist en meld u vandaag nog aan.

Onverklaarbare lichamelijke pijnklachten. Hoe komt u ervan af?

Heeft u al tijden een onverklaarbare pijn in uw lichaam en weet u niet waar het vandaan komt? Kom dan naar het behandelcentrum voor chronische pijnklachten en luister naar uw lichaam. Zelfs wanneer u al langs verschillende experts bent geweest en daar niet uit is gekomen, gaan zij op zoek naar de kern van het probleem. Helaas heeft er dus nog niets geholpen en ervaart u op de dag van vandaag nog dezelfde onverklaarbare klachten. Maar hoe komt u er nu van af? Of hoe kunt u ermee omgaan zodat u uw leven weer kunt oppakken? Daarvoor gaat u naar Revalis. Hier doen gespecialiseerde behandelaars onder toezicht van een revalidatiearts er alles aan om de lichamelijke pijnklachten naar de achtergrond te brengen. Na de pijnrevalidatie staat u weer volop in het leven en kunt u weer volledig participeren in de maatschappij.

Een specialistisch centrum voor pijnrevalidatie

Chronische pijnklachten komen bij veel Nederlanders voor. Zo heeft bijna 20% van de bevolking zo goed als altijd last van bijvoorbeeld hun rug, nek of schouders. U bent dus zeker niet de enige. Aarzel dan ook niet om een specialist als Revalis in te schakelen voor uw pijnklachten. Door te lang met uw pijnklachten rond te lopen, komt u in een vicieuze cirkel terecht waar u lastig uitkomt. U gaat maar niet met uw vriendengroep mee naar die verjaardag omdat u denkt hen tot last te zijn of dat ene afspraakje met uw collega zegt u toch maar op het laatste moment af. Herkent u dit? Hierdoor participeert u steeds minder in de maatschappij waardoor uw wereld klein wordt. Bij pijnrevalidatie van Revalis ligt de focus daarom niet op de pijn, maar op de maatschappelijke participatie.

You may also like...