Spectrumwebdesign
Image default
Zorg

Laat uw kind met dyslexie behandelen bij deze professional

Heeft uw kind moeite met lezen, schrijven of spellen? Dan is het mogelijk dat hij of zij dyslexie heeft. Om ervoor dat zorgen dat uw kind hier niet te veel last van heeft, is het verstandig om de dyslexie te laten behandelen. Bij Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal in Noord-Brabant zijn ze gespecialiseerd in het verzorgen van dergelijke behandelingen en kunnen ze u verder helpen. Deze professional is al jarenlang dé plek in Roosendaal en omgeving waar zowel kinderen als volwassenen geholpen worden met hun dyslexie. Door hun ervaring en deskundige kennis kijken ze samen met u naar de geschikte behandeling.

De juiste behandeling voor uw kind

De dyslexie van uw kind laten behandelen is een belangrijke zaak. Wanneer dit niet gebeurt kan uw kind een leerachterstand oplopen waardoor ook het zelfvertrouwen afneemt. Wanneer er dyslexie wordt vastgesteld en er een duidelijke aanpak volgt, kunnen er bepaalde zaken in de les aangepast worden. Op deze manier kan uw kind gewoon meedoen met de rest van de klas. Wanneer er vermoed wordt dat een kind dyslexie heeft, wordt er eerst onderzoek uitgevoerd om dit vast te stellen. Aan de hand daarvan wordt er gekeken naar de juiste behandelingen en oefeningen. Extra leesoefeningen kunnen uw kind bijvoorbeeld al een eind op weg helpen. Door het aanpakken van dyslexie profiteert u kind hier niet alleen op school van, maar ook later bij een eventuele vervolgopleiding of in het bedrijfsleven.

Neem contact op met deze specialist

Vermoedt u dat uw kind dyslexie heeft en wilt u dit laten onderzoek en behandelen? Neem dan contact op met Trivers – Dyslexie Instituut Roosendaal. Deze specialist in Noord-Brabant gaat met u en uw kind in gesprek en bespreekt de mogelijkheden. Ook voor vragen over de behandelingen en kosten kunt u contact met hen opnemen. Zij staan u graag te woord en geven advies!

https://dyslexieinstituutroosendaal.nl

Gerelateerde artikelen

Handige oefeningen van de fysiotherapeut om de gesteldheid van de borst te verbeteren

Bestel al uw hulpmiddelen voor de zorg online

Reken af met uw nekklachten in deze praktijk in Den Bosch