Spectrumwebdesign
Image default
Tuin en buitenleven

In een tuinhuis met overkapping zit u het hele jaar goed

In een tuinhuis met overkapping zit u goed, ongeacht het weer. Bij verschillende weersomstandigheden bent u in staat van buiten te genieten, omdat u onder een houten afdak zit. Door het creëren van een extra ruimte vergroot u bovendien uw woongemak. Bij slecht weer hoeven feestjes niet per definitie naar binnen te verhuizen of afgezegd te worden. Bovendien kunt u hierdoor een groter aantal gasten uitnodigen en kunnen ze binnen én buiten genieten van een gezellige tijd. De vrijheid die door een overkapping ontstaat is ontzettend groot en het praktische aspect maakt het een echte toevoeging aan uw leven.

Een overkapping in de stijl die bij u en uw huis past

De vrijheid die u door een tuinhuis met overkapping kunt ervaren wordt verder doorgezet in het feit dat u het ontwerpen van het houten afdak zelf in de hand heeft. De stijl die u binnenshuis voert, kunt u buitenshuis doorzetten. Huis, tuin en overkapping kunnen op deze manier op elkaar worden aangepast. Uw landelijke stijl kunt u terug laten komen in uw overkapping, net als de moderne of klassieke stijl die u gewend bent. Voor iedere stijl is een eigen tuinhuis te realiseren. Ook door de te gebruiken houtsoort kunt u uw eigen stempel erop laten drukken.

Van der Heijden Buitenleven maakt het mooiste houten afdak voor u

Van der Heijden Buitenleven helpt u graag met het realiseren van het tuinhuis met overkapping dat u in gedachten heeft. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? In de showroom in Heesch worden diverse voorbeelden tentoongesteld en kunt u ontdekken welke stijl u aanspreekt. De adviseurs helpen u graag in het ontwerpen van het voor u perfecte houten afdak. Een tuinhuis wordt in samenspraak met u ontworpen en u bent bij iedere stap van het proces betrokken. Bent u benieuwd naar wat Van der Heijden voor u kan betekenen? Kom langs in de showroom en laat u adviseren.

Gerelateerde artikelen

Deze hovenier nabij Steenbergen maakt uw dromen waar

Ga voor veilig en sierlijk in één

Redenen om een tuinontwerp uit handen te geven aan dé hovenier van Den Haag