Spectrumwebdesign
Image default
Kinderen

Hip kinderspeelgoed en duurzame producten bij deze nieuwe webwinkel

Als ouder ben je blij als je kinderen spelen met het speelgoed dat ze hebben gekregen. Dit speelgoed is ontwikkeld om de verbeelding, motoriek en voortgang van je kind te stimuleren, en uiteraard ook omdat het gewoon leuk is om mee te spelen. Als ouder maak je je echter ook zorgen over het plastic in het speelgoed en de schadelijke stoffen in de verf. Je wilt dat het speelgoed veilig is, dat het duurzaam wordt gemaakt en dat het naderhand gemakkelijk kan worden verwerkt. Hip kinderspeelgoed dat gemaakt is van ecologische en natuurlijke materialen; dat is iets waar webwinkel Hip & Bio zich in specialiseert. Want speelgoed met schadelijke en milieuonvriendelijke stoffen is al lang niet meer nodig.

Een voorbeeld: natuurlijke badspeeltjes

Een goed voorbeeld van de kwaliteit van het speelgoed wat deze webwinkel aanbiedt, zijn de natuurlijke badspeeltjes. Deze zien er niet alleen mooi uit, maar het is ook hip kinderspeelgoed wat volledig veilig is. Het is verantwoord geproduceerd en gemaakt van 100% natuurlijke materialen. De kleurstoffen zijn ook uit de natuur gehaald. Er zit geen gaatje in het badspeeltje, zodat deze geen water op kan zuigen en zich geen schimmels kunnen vormen binnenin. Je kindje kan spelen, bijten als de tandjes doorkomen en dit hip kinderspeelgoed zo lang het gaat blijven gebruiken, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over de veiligheid ervan.

Andere duurzame producten

Hip en duurzaam kinderspeelgoed is niet het enige waar deze webwinkel zich op richt. Ze bieden allerlei producten aan voor jong en oud die uitstekende alternatieven zijn voor hun milieuonvriendelijke tegenhangers. Fopspenen van natuurrubber, Bee’s Wraps, shampoo- en conditionerbars, EcoPods, natuurlijke deodorant en herbruikbare wattenstaafjes; het is slechts een greep uit het grote assortiment producten dat je bij Hip & Bio aantreft. Maak jouw huishouden ook duurzamer, bezoek deze webwinkel en investeer in de toekomst!