Het verwijderen van uw asbest golfplaten laat u over aan een specialist

Heeft u nog golfplaten met asbest op uw dak gemonteerd? En denkt u erover om deze te verwijderen? Het weghalen van asbest golfplaten is aan heel wat regels en wetgeving onderhevig. Het is daarom lastig om door de bomen het bos te zien. Maak het uzelf dus makkelijk en schakel een specialist in om dit project voor u uit te voeren binnen een strakke tijdsplanning. Wilt u het verwijderen van asbest golfplaten combineren met het renoveren van uw bedrijfspand? Dan is Elegast het perfecte bedrijf voor uw project. Elegast is gespecialiseerd in het uitvoeren van grote en kleine projecten aan industriële daken en het verwijderen van Eternit golfplaten met asbest, geheel volgens de laatste wet- en regelgeving.

De belofte: een nieuw dak zonder overlast

Als u uw bedrijfspand laat renoveren door Elegast dan bent u ervan verzekerd dat er zo min mogelijk hinder van de bedrijfsprocessen zal plaatsvinden. Waar deze experts op één dag 500m2 oud dak verwijderen, leggen ze ook weer 500 m2 nieuw dak terug. Oplevering geschiedt altijd waterdicht, ook als het project nog niet volledig is afgerond. Zo ondervindt u geen derving wanneer u uw bedrijfspand laat renoveren en kunnen de bedrijfsprocessen gewoon doorgang vinden.

Asbestsanering

Asbest moet veilig en volgens specifieke regels verwijderd worden. Dit kan vrij lastig zijn als u niet volledig op de hoogte bent van alle regel- en wetgeving rondom asbestverwijdering. De experts van Elegast hebben veel ervaring en zelfs de meest gecompliceerde projecten vormen voor hen geen probleem. Voor u als eigenaar is maar één ding belangrijk: dat alles veilig en geheel volgens de regels gebeurt.

Vrijblijvende offerte van een specialist

Vertrouw daarom altijd op een specialist om uw asbest golfplaten te verwijderen of om een bedrijfspand te renoveren. Bij Elegast wordt een strakke planning en efficiënte uitvoering voorop gesteld zodat de overlast tot een minimum wordt beperkt. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de volledige verzorging voor daken.

You may also like...