Het transportbedrijf in Den Bosch voor al uw zendingen

Een veelzijdig transportbedrijf in Den Bosch is het bedrijf van A. Kentie en Zoon. Al sinds 1974 is dit transportbedrijf actief in Den Bosch en omgeving. Maar zij verzorgen niet alleen regionale transporten, want ook voor nationale en internationale transporten in heel Europa kunt u hier terecht. Daarnaast vervoeren zij een grote variatie aan zendingen. Zo kunt u al terecht met een kleine zending als één envelop, maar ook een zending tot 10.000 kilogram is geen enkel probleem. Daarbij zijn zij gespecialiseerd in verschillende speciale zendingen, waardoor u voor vrijwel al uw zendingen terecht kunt bij dit transportbedrijf in Den Bosch.

Vervoer uw gekoelde goederen met deze koerier uit Den Bosch

Zoekt u transport voor gekoelde goederen, zoals fotolytisch materiaal, chemische producten of bederfelijke goederen? Met een speciale koelwagen wordt uw zending van maximaal 1.000 kilogram veilig en gekoeld geleverd op de plaats van bestemming. Het transportbedrijf uit Den Bosch voldoet daarbij aan de geldende richtlijnen voor vervoer van diverse voedingsmiddelen. Naast gekoeld transport, vervoert A. Kentie en Zoon ook uw gevaarlijke stoffen. Uiteraard zijn ook hier regels aan verbonden. Alle chauffeurs beschikken dan ook over de nodige certificaten en zijn ervaren in het veilig vervoeren van uw gevaarlijke stoffen.

De koerier in Den Bosch voor al uw transport

Kort samengevat kunt u bij A. Kentie en Zoon, de koerier in Den Bosch, terecht voor al uw soorten transport. Transport van de hoogste kwaliteit, een veilig vervoer van uw gevaarlijke stoffen of gekoelde waren. Doordat elk transport bij deze koerier in Den Bosch als spoedrit wordt behandeld, leveren zij ook heel snel. Daardoor wordt uw zending opgehaald en door dezelfde persoon naar de plaats van locatie gebracht. Bent u op zoek naar een snelle en betrouwbare transporteur voor uw levering(en)? Neem dan direct telefonisch contact op voor de mogelijkheden voor uw bedrijf.

You may also like...