Glaszetter Amsterdam 24/7 bereikbaar bij glasschade

Al 100 Jaar zijn wij met onze glaszettersbedrijf Amsterdam een begrip in Amsterdam. Onze glaszetters staan dag en nacht voor u klaar om uw glasschade te repareren. Wij kunnen u met iedere glas vraag helpen. Van reparatie bij glasschade tot advies over isolatieglas en het online bestellen van glas. Door onze vestiging in Amsterdam Centrum zijn wij altijd snel ter plaatse. Bovendien rekenen wij geen voorrijkosten. Glaszettersbedrijf Amsterdam heeft zich in de loop van vorige eeuw bewezen een betrouwbare partner te zijn op het gebied van glas.

Glasservice Amsterdam

Stel dat u een spoedgeval heeft, dan kunt u ons 24/7 bellen met het nummer rechts van u. Kies optie 1 en u krijgt direct onze glaszetter aan de telefoon. Normaal kunnen wij binnen een half uur aanwezig zijn. Helaas lukt dit niet altijd, de glaszetter zal direct een juiste indicatie geven van wanneer hij aanwezig zal zijn. Er wordt dankbaar gebruik gemaakt van onze 24/7 glasservice. Door een goede naam in de markt te hebben, komen steeds meer vaste klanten/aannemers terug bij Glaszettersbedrijf Amsterdam. Niet alleen voor spoedgevallen, maar ook voor grote projecten voor bijvoorbeeld isolatie glas of dubbelglas.

Isolatieglas in Amsterdam

Veel woningen in Amsterdam hebben niet de luxe van een goed geisoleerde nieuwbouw woning. Wel hebben we in de loop van de jaren vele woningen voorzien van isolatieglas. Isolatieglas heeft meerdere voordelen. Met name de lagere stookkosten en geluidswerende werking zijn een pré. Nóg een voordeel is dat isolatieglas direct de comfort verhoogd qua levensstijl. Een betere isolatie draagt bij aan beter slapen door minder geluidsoverlast en een betere gezondheid. Glaszetter Amsterdam kan u goed adviseren en helpen om de juiste ramen aan te schaffen.

Glasbedrijf Amsterdam

Ons glasbedrijf is gespecialiseerd in alles wat met glas te maken heeft. Van het repareren van glasschade tot het inmeten van dubbelglas en het op maat snijden van glas voor nieuwbouw projecten. U kunt het zo gek niet bedenken; als het met glas te maken heeft, kunnen wij het voor u maken of u van dienst zijn.

Raam vervangen Amsterdam

Wanneer uw raam kapot is of u wilt uw enkel glas vervangen door dubbel glas dan dient uw raam te worden vervangen. Onze glaszetters in Amsterdam staan dag en nacht voor u klaar om uw raam te vervangen.Een raam vervangen kan voorkomen uit een aantal redenen, heel simpel u heeft glasschade of u wilt betere isolatie. De glaszetter van Amsterdam kan u in beide gevallen helpen. U kunt bellen voor het maken van een afspraak. Glaszetter Amsterdam staat 24/7 voor u klaar.

RAAM/ KOZIJN VERVANGEN BIJ GLASSCHADE

Bij een gebroken raam kunnen wij snel en vakkundig uw raam vervangen. Wanneer u contact met ons opneemt geven wij eerst een prijsindicatie voor het vervangen van uw raam en maken we meteen een afspraak met u, zodat één van onze glaszetters in Amsterdam bij u langs kan komen. Tijdens een eerste afspraak plaatsen wij in de meeste gevallen een noodvoorziening alvorens wij het nieuwe raam komen plaatsen. In onze eigen glashandel kunnen wij ieder type glas voor u op maat maken om daarmee in een vervolg afspraak het raam te vervangen.

KOSTEN KOZIJNEN

Voordat wij een raam komen vervangen bij u in Amsterdam geven wij altijd een prijsindicatie. Hierdoor weet u vooraf altijd wat het vervangen van uw raam zal kosten. Bij glasschade geven wij een prijsindicatie door de telefoon, maar bij een aanvraag voor het plaatsen van dubbel glas komen wij langs om een scherpe offerte te maken. Door gebruik van dubbel glas kunt u besparen op uw stookkosten.

Kosten overzicht kozijn vervangen: (incl. btw, montage en HR++ glas)

  • Kunststof kozijn     1 m²v.a.     € 650,-
  • Houten kozijn         1 m²v.a.     € 700,-
  • Aluminium kozijn  1 m²v.a.     € 750,-

ENKEL GLAS VERVANGEN DOOR ISOLATIEGLAS

Uiteraard kan het voorkomen dat u uw huis energie zuiniger wilt maken door het laten plaatsen van isolatieglas. In dit geval kunnen wij uw raam vervangen met ieder type isolatieglas welke u maar wilt. Op onze website kunt u meer informatie lezen over de verschillen tussen dubbel glas en HR glas.

DIRECT EEN GLASZETTER NODIG BIJ SCHADE

  • 24/7 en 365 dagen bereikbaar
  • Glasexpert in dienst voor alle oplossingen
  • Scherpe glasprijzen
  • Binnen een half uur ter plaatse bij spoed
  • Betaling met pin mogelijk

EXPERT OP GEBIED VAN GLASZETTER

Glaszetter Amsterdam bestaat ruim 100 jaar, door kwaliteit te leveren hebben wij in de afgelopen decennia meerdere vaste aannemers en architecten als partner weten te binden. De helft van onze opdrachten komt voort uit particulieren die glasschade hebben en waar een raam vervangen dient te worden. Door snel een accuraat te handelen en op een juiste manier te communiceren is het vervangen van een raam voor ons een koud kunstje.

RUIT GEBROKEN OF ANDER GLASSCHADE

Heeft u glasschade en wilt u dit snel en direct verholpen hebben, wacht niet langer en bel ons direct op. U kunt ervan uitgaan dat u een juiste prijs betaald, voor de service die Glaszetter Amsterdam levert. U kunt via het internet opzoek naar een partij die misschien een tientje goedkoper is, maar bij ons krijgt u alle garanties omtrent de installatie en het glas.
Een raam vervangen is voor Glaszetter Amsterdam een koud kunstje.

https://glaszetter.amsterdam

You may also like...