Spectrumwebdesign
Image default
Eten en drinken

Geef een fruitbox cadeau en verwen iemand met een dosis vitaminen

Met een fruitbox gevuld met de lekkerste fruitsoorten kun je iemand eens goed verwennen met een flinke dosis vitaminen. Natuurlijk kan dit ook jezelf betreffen. Fijne fruitboxen die snel bezorgd kunnen worden vind je onder meer bij Topfruit.nl. Bij dit bedrijf wordt op dagelijkse basis heerlijk vers fruit aangeleverd dat in allerlei verschillende fruitboxen wordt gepresenteerd of in een mooie fruitmand. Zo zijn er speciale beterschapsboxen en boxen die een leuk extra cadeau bevatten. Wil jij iemand verrassen met een klassieke fruitmand of trendy box bomvol lekkere fruitsoorten? Surf dan snel eens naar de website van Topfruit.nl.

 Standaard, speciale en biologische fruitboxen

Binnen het assortiment van Topfruit.nl vind je naast standaard fruitboxen ook speciale en biologische varianten. De standaard box is gevuld met verschillende verse fruitsoorten en een fles Schulp sap. Wil je een speciale fruitbox bij iemand laten bezorgen? Dit houdt in dat de ontvanger naast lekkere kiwi’s en appels ook veel exotisch fruit in de box aantreft. Een biologische fruitbox laten bezorgen behoort ook tot de mogelijkheden. Daarbij kun je ervoor kiezen je fruitbox samen te stellen met nog een extra cadeautje. Dit kan een set tijdschriften zijn of een reep chocolade bijvoorbeeld. Verder kun je ook een fruitbox kiezen die een waterfles met infuser bevat. Leuk, want zo kan er meteen ook lekker fruitwater gemaakt worden met het fruit uit de box.

Fruitbox laten bezorgen: van maandag tot en met zaterdag

Via Topfruit.nl kan je jouw fruitbox of fruitmand laten bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Je kunt zelf een bezorgdatum kiezen mocht je dit wensen. Een fruitbox laten bezorgen binnen 24 uur is meestal mogelijk. Dit is alleen afhankelijk van de dag en het tijdstip waarop je een bestelling doet. Uiteraard is het mogelijk jouw fruitbox te voorzien van een kaartje met een persoonlijke boodschap. Hier kun je tijdens het bestelproces voor kiezen. Betalen doe je via iDEAL, met je creditcard of achteraf als je dit wenst. Dat kan dan via je PayPal-account of via AfterPay.

Gerelateerde artikelen

Voor de BBQ al het vlees online bestellen

Na het trouwen viert u uw feest op deze locatie in Alblasserdam

Verse chips is net wat lekkerder dan chips uit de fabriek