Gebruik Douglas hout voor uiteenlopende projecten

Douglas hout is een veelzijdig product. Dankzij de natuurlijke duurzaamheid en sterkte van dit hout is de levensduur onbehandeld al minstens tien tot vijftien jaar. Dit hout is daarbij heel geschikt voor gebruik buitenhuis. Met deze houtsoort kunt u de gevel van uw woning prachtig bekleden voor een landelijke look en extra bescherming tegen de weerselementen. Ook meubels worden vervaardigd uit deze houtsoort. Verder worden Douglas planken gebruikt voor het bouwen van schuren, stallen en schuttingen en kunt u met dit hout vlonders en terrassen aanleggen.

Schaf degelijk hout aan voor al uw binnen- én buitenhuisprojecten

Met Douglas hout haalt u een product in huis dat erg breed toepasbaar voor buitenconstructies is. Heeft u een buitenproject en overweegt u hiervoor deze houtsoort te kopen? Bezoek dan eens de webshop van Tuinhout Compleet. Bij deze online houthandel vindt u Douglas planken van verschillende afwerkingen en in diverse maten. Met bezaagde Douglas planken maakt u mooie meubelstukken en met geschaafde Douglas planken zet u bijvoorbeeld een schutting in elkaar. Of kies voor een mooi ontwerp van uw schutting met Douglas schaaldelen van Tuinhout Compleet, welke het natuurlijke verloop van de boom volgen. Ook alle extra benodigdheden voor uw klusproject vindt u in het assortiment van de webshop van deze houthandel. Denkt u hierbij voor een schutting bijvoorbeeld aan hoekankers voor de stevigheid en hardhouten palen om uw schutting tussen te plaatsen.

Wat zijn de kenmerken van het kwalitatieve hout?

Wanneer u kiest voor Douglas hout bij Tuinhout Compleet, dan koopt u niet alleen een houtproduct dat duurzaam is maar dat ook duurzaam gewonnen is. Al het Douglas hout is afkomstig van zagerijen uit Europa die het PEFC-keurmerk voor duurzaam bosbeheer dragen. Bij Tuinhout Compleet vindt u een breed assortiment aan het hout van de Douglasspar bestaande uit Douglas planken, balken en palen maar ook blokhut profielplanken, gevelhout, dakbeschot, Zweeds rabat en onder meer terrasdelen. U kunt dan ook voor heel diverse projecten uw benodigde houtproducten kopen via deze houthandel.

You may also like...