Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Een verkoopwagen: de oplossing voor iedereen

Een verkoopwagen kan een echte uitkomst zijn voor hen die hun omzet willen stimuleren. Een wagen kan namelijk geheel gepersonaliseerd zijn naar wens en kan de naamsbekendheid vergroten bij potentiële klanten. Bovendien is zo’n wagen geschikt voor iedere branche, maar is wel voornamelijk bekend in de horeca- en cateringbranche. Toch kunt u bijvoorbeeld ook kleren in een wagen verkopen of bepaalde doelen presenteren en mensen aanspreken. Voor ieder project weet Innovan Trailers BV een ‘gewone’ wagen om te toveren tot een heus uniek verkooppunt.

Een verkoopwagen als visitekaartje

Zoals eerder benoemd kan een verkoopwagen uw naamsbekendheid vergroten. Zo’n wagen kan namelijk ook dienen als visitekaartje: dit is een van de eerste dingen die potentiële klanten van u zien als zij op straat lopen, fietsen, enzovoort. Het is daarom belangrijk dat uw wagen er verwelkomend en aantrekkelijk uit ziet. Ook is het handig als u op uw wagen persoonlijke informatie vermeld zoals de url van uw website en het telefoonnummer dat (potentiële) klanten kunnen bereiken.

Wie zijn Innovan Trailers BV?

Innovan Trailers BV staat paraat om voor u een prachtige wagen te ontwerpen voor u uw producten kunt verkopen. Naast dat de wagen uitnodigend moet zijn, moet het ook comfort bieden voor u, als verkoper, gezien u er meerdere uren per dag uw tijd doorbrengt. Innovan Trailers heeft een team van vakbekwame mensen die open staan voor iedere uitdaging en streven naar een glimlach op het gezicht van de klant. Het bedrijf is gevestigd in Ede aan de A12. Daar worden alle wagens geproduceerd. Innovan Trailers streven naar kwaliteit en flexibiliteit – er is altijd ruimte voor overleg en de wensen van de klant. De vijf kernwaarden zijn bijvoorbeeld dan Innovan Trailers klantgericht te werk gaat, innovativiteit en professionaliteit voorop staat, ze werken vanuit een betrouwbare houding en duurzaamheid bij het produceren vinden zij dan ook erg belangrijk. Deze duurzaamheid kunt u terugvinden in de werkwijze van het bedrijf. Het team bestaat uit 27 leden van mannen en vrouwen die allemaal op hun eigen manier een steentje bijdragen aan het bedrijf, van wagenbouwer tot schoonmaker en van schoonmaker tot administratief medewerker.

Gerelateerde artikelen

Kunststof kozijnen met een hoge isolatiegraad

Salarisverwerking altijd correct

Dakdekker in Enkhuizen