Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

Een sieraden display

Voor veel winkels is een sieraden display geen vanzelfsprekend voorwerp om te hebben, omdat er veel meer verschillende dingen om aan te denken te zijn omtrent interieur en presentatie van producten. Het is echter wel zo dat sieraden het meeste tot hun recht kunnen komen wanneer ze op een aantrekkelijke manier gepresenteerd worden, met een sieraden display. Denk bijvoorbeeld aan oorbellen, kleine friemeldingetjes die anders in complete chaos zouden liggen wanneer ze gewoon los onder het glas zouden liggen. Met een simpel hekje waar allemaal gaatjes in zitten, kunnen die oorbellen gewoon opgehangen worden naast elkaar, en weet de klant ook meteen hoe die oorbellen eruit zouden zien wanneer ze in haar oren hangen. Dat is de simpele kracht van een sieraden display.

Ook een sieraden display voor andere producten

Andere producten kunnen ook hun voordeel halen uit een sieraden display. Neem bijvoorbeeld zonnebrillen, iedereen kent wel die grote raden waar ze allemaal hangen die gedraaid kunnen worden. In principe heel praktisch, maar esthetisch laat het nog wel wat te wensen over. Wanneer je op onze website kijkt, zult u als eerste een simpele doos zien met ongeveer acht zonnebrillen erin. Puur door de zonnebrillen op deze manier te presenteren, zien ze er al aantrekkelijker uit. Hoe komt dat? Doordat ze in een doos zitten die open is gemaakt, krijgt de klant al het gevoel dat ze iets exclusiefs gepresenteerd krijgen. De doos is namelijk onder normale omstandigheden gesloten, daar zijn dozen nou eenmaal voor, alleen nu is de doos opengemaakt, bijna alsof het speciaal voor de klant is om ze een sneak peek te geven. Door dat gevoel van exclusiviteit zal de klant er sneller voor kiezen om deze zonnebrillen te kopen, dan degenen die in dat draaibare rek zitten. Zo ziet u, enkel de presentatie van producten heeft een groot effect op hoe groot de kans is dat ze gekocht worden.

Kies voor Nova

Kies voor de sieraden displays van Nova, om uw producten te verhogen tot een nieuw niveau waar ze beter van worden. Uw verkoopcijfers zullen er niet om liegen!

Gerelateerde artikelen

Het renoveren van een dak

All Dent, is dé praktijkinrichter voor uw tandartspraktijk

Professioneel of amateuristisch klussen