Spectrumwebdesign
Image default
Toerisme

Een dagje weg in de natuur rondom Nijmegen

Bent u een echte natuurliefhebber en zoekt u daarom naar mogelijkheden voor een dagje weg in de natuur rondom Nijmegen? Ga dan eens naar Wijngaard de Plack in Groesbeek, dat net als Nijmegen ook in de provincie Gelderland ligt. Vanaf deze wijngaard zijn er namelijk diverse prachtige routes door de natuur. Deze kunt u lopend afleggen, maar ook fietsend of zelfs steppend. De fietsen en steppen die u hiervoor nodig heeft, huurt u eenvoudig bij de wijngaard. Vervolgens gaat u met uw gezelschap er heerlijk op uit. En het mooiste? Bij terugkomst kunt u ervoor kiezen om te genieten van een heerlijke boerenlunch of een compleet verzorgde barbecue. Dat heeft u namelijk wel verdiend na dit actieve dagje weg in de omgeving van Nijmegen.

Proef ook diverse wijnen uit de streek

Als u kiest voor een lunch of barbecue, schenken ze uiteraard ook graag een glas heerlijke wijn voor u in. De wijn die ze bij deze wijngaard zelf verbouwen kunt u ook proeven tijdens een proeverij. Wie een proeverij boekt, krijgt tot wel vijf verschillende wijnen om te proeven en kan daarbij genieten van verrukkelijke stukjes kaas en brood. Voor wijnliefhebbers is Wijngaard de Plack dus een uitstekende bestemming. Of u nu met uw gezin, uw hele familie, met een vriendengroep of met collega’s langs wilt komen: in al deze gevallen wordt u bij Wijngaard de Plack van harte welkom geheten.

Meer informatie over de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een dagje weg naar deze wijngaard in Groesbeek, niet ver van Nijmegen vandaan? Of wilt u meer weten over de historie van deze wijngaard? In beide gevallen kunt u dan het best de website van deze wijnboeren bezoeken. Hierop vindt u alle informatie die u nodig heeft. Blijft u toch nog zitten met wat vragen die onbeantwoord blijven? Neem dan contact op met de eigenaren van de wijngaard via de contactgegevens op hun contactpagina.

https://wijngaarddeplack.nl/