Spectrumwebdesign
Image default
Gezondheid

De specialist voor artrose behandeling

Misschien bent u al bekend met artrose behandeling of heeft u al veel behandelingen geprobeerd. Laser & PEMF behandeling is een nieuwe behandeling voor artrose dat vrij recent op de markt is gebracht en bij een beperkt aantal praktijken in Nederland uitgeoefend wordt. Carpus is één van deze bedrijven en bij deze massage- en fysiotherapiepraktijk kunt u terecht om de nieuwste behandeling uit te proberen. Een andere naam voor deze artrose behandeling is Lower Level Laser Therapie & Pulsed Electro Magnetic Field, ofwel LLLT & PEMF. Heeft u al veel geprobeerd om van de klachten van artrose af te komen? Bent u de oefentherapie, middelen en/of operaties zat? Informeer dan bij Carpus naar deze nieuwe behandeling en misschien bent u de volgende die de goede resultaten kan ervaren.

Wat is artrose en hoe werkt LLLT & PEMF?

Artrose is een vorm van reuma waarbij het kraakbeen in bepaalde gewrichten in kwaliteit afneemt. Kraakbeen zit in normale situaties tussen twee bewegende botten in en zorgt ervoor dat bewegen pijnloos en soepel verloopt. Bij artrose brengt de verslechtering van het kraakbeen in gewrichten andere problemen rondom het gewricht met zich mee. Dit kan pijnklachten veroorzaken. Met de artrose behandeling LLLT & PEMF worden door magnetische velden de uitwisseling tussen cellen en de bloedtoevoer naar de cellen verbeterd. Hierdoor knapt het kraakbeen zienderogen op en zullen de lichamelijke klachten verminderen of zelfs verholpen worden.

Andere mogelijkheden bij Carpus

Bij Carpus geloven ze in massage als een methode om veel lichamelijke klachten te verhelpen of voorkomen. Door middel van massage gaan namelijk bepaalde lichaamsvloeistoffen beter circuleren. Hierdoor zullen onder andere de spieren een betere bloedtoevoer krijgen, aangezien bloed ook een lichaamsvloeistof is. De verbeterde circulatie zorgt ervoor dat bijvoorbeeld de spieren beter gaan functioneren. Als een domino-effect zullen de pijnklachten in de spieren op deze manier afnemen of verdwijnen. Veel mensen maken ook gebruik van massagetherapie bij Carpus om klachten te voorkomen, een massage krijgen die klachten voorkomt is namelijk heerlijk ontspannend! Heeft u vergevorderde lichamelijke klachten? Dan kunt u bij Carpus naast artrose behandeling ook terecht voor fysiotherapie.

https://www.carpus.nl/behandeling/