Spectrumwebdesign
Image default
Business / Employment

De Beste iPad Houders van 2020

Wat is de beste iPad standaard van dit moment? In dit artikel verkennen de de beste iPad standaards van 2020. Prijs is in deze koopgids de minst belangrijke pijler, we concentreren ons voornamelijk op gebruiksgemak, mogelijkheden en kwaliteit. Zo bespreken we een aantal verschillende soorten tablethouders, van een verrijdbare iPad standaard tot een vloerstandaard met ingebouwde desinfectiezuil. Deze top 3 is opgesteld in samenwerking met Tabletsolution.nl

Maclocks Cling Rise Tablet Stand

De Cling Rise Tablet Stand van Maclocks is niet alleen geschikt voor een iPad Pro. Door de op maat in te stellen houder is deze standaard te gebruiken met elke tablet van minimaal 7 tot maximaal 13 inch in diagonaal. 

Naast het instelbare diagonaal van de houder is de hoogte van de standaard ook in te stellen vanaf minimaal 90 tot 140 centimeter. Deze tabletstandaard is een populaire keus in de logistiek, gezondheidszorg, adviesbureaus en verkooppunten. Doordat deze verrijdbare tabletstandaard in verschillende neutrale kleuren verkrijgbaar is kan deze in vrijwel elk interieur gebruikt worden. 

Anti-diefstal beveiliging is bij dit model standaard geïntegreerd om te voorkomen dat de tablet door onbevoegden uitgenomen kan worden. De Maclocks Cling Rise Tablet Stand is verkrijgbaar vanaf € 578,- exclusief BTW. 

Basalte Eve Wandhouder voor iPad Pro 12.9

Basalte Eve wandhouder voor iPad Pro is vervaardigd van uitermate hoogwaardig aluminium. Dit geeft deze houder een minimalistische en strakke uitstraling. 

Doordat deze tablethouder op de muur bevestigd kan worden is deze uitermate geschikt voor in store demonstraties, het genereren van leads en informatievoorziening naar uw klanten. Niet alleen in winkels maar ook andere contactmomenten met potentiële klanten zoals beurzen en conventies zijn zeer geschikt om deze wandhouder in te zetten. 

In tegenstelling tot sommige goedkopere iPad wandhouders is de Basalte Eve uit één enkel stuk aluminium vervaardigd waardoor het product naadloos aansluit op de iPad. Om de iPad aan de muurhouder te bevestigen maakt dit product handig gebruik van magneten. Deze premium wandhouder is verkrijgbaar in satijn wit, zwart en hoogwaardig geborsteld aluminium. Prijzen vanaf € 399,- exclusief BTW. 

Tabboy Sani Desinfectiezuil- en iPad houder in één

Omdat 2020 niet compleet is zonder COVID-19 gerelateerde items dragen we graag een desinfectiezuil- en tablethouder voor iPad in één aan. Voor elke locatie waar bij binnenkomst van de ruimte de handen gedesinfecteerd worden kan u door middel van een iPad en deze houders slim gebruik maken van dit moment. 

Tijdens het desinfecteren kan u de gebruiker direct een boodschap laten zien of zelfs zijn of haar gegevens laten invoeren (na het desinfecteren natuurlijk!). Goed desinfecteren is cruciaal voor een veilige werkomgeving en creeert een extra wachtmoment. Dit is een uitgelezen moment om een tablet slim in te zetten als lead generator of eenwegs informatievoorziening. 

Tabboy ontwikkelde deze tabletstandaard op basis van de uitermate succesvolle van de Tabboy XL. De ingebouwde dispenser is te vullen met 1 liter desinfectiemiddel. Door een elleboog op de hendel te drukken activeert de gebruiker de pomp, er is dus geen handcontact nodig om te desinfecteren hetgeen de kans op infectie aanzienlijk vermindert. 

Om breed inzetbaar te zijn in meerdere omgevingen is deze desinfectiezuil met iPad houder standaard verkrijgbaar in meerdere neutrale kleuren zoals wit (RAL 9010), metallic grijs (RAL 9007) en zwart (RAL 9005). Verder is deze iPad desinfectiezuil in elke andere RAL kleur op maat te bestellen. Prijzen vanaf € 299,- exclusief BTW.