Spectrumwebdesign
Image default
Gezondheid

Burn-out begeleiding met focus op jouw zelfkennis

Heb je een medewerker in dienst die al enige tijd erg vermoeid en erg opgebrand is? Of merk je dat zelf de laatste tijd wel erg veel op je bordje had liggen en het gevoel hebt dat het boven je hoofd uit stijgt? Dan mag je gerust waken voor een burn-out. Wanneer men niet goed grenzen aan kan geven en daardoor continu achter de feiten aanloopt, valt het werk of de dingen die je moet doen niet meer bij te benen. Dan raak je op den duur volledig opgebrand. Wil je graag binnen jouw onderneming aandacht besteden een burn-out preventie of ben jij of een van je werknemers in een burn-out beland? Dan biedt MYCS persoonlijke begeleiding aan om je er weer bovenop te helpen.

Focus op jouw zelfkennis

Bij MYCS bieden ze burn-out begeleiding aan waarom er gericht wordt op jouw zelfkennis. Waarom ze daarvoor kiezen? Zelfkennis is cruciaal voor het definiëren van je kracht en talent. Er wordt dan gefocust op positieve zaken waar jij of je medewerker mee vooruit kan. Daarnaast is zelfkennis ook van belang voor het bepalen van je grenzen. Wanneer je overal maar ja op blijft knikken, blijven jouw werkzaamheden en dingen die je moet doen maar groeien. Het is goed om ook nee te leren zeggen, ter zelfbescherming. Zonder grenzen aan te geven, raken we onze identiteit kwijt en worden we overspoeld met taken en uitdagingen die niet voor ons bestemd zijn. Daarom wordt er aan jouw zelfkennis gewerkt: hierdoor sta je in jouw krachtige waarheid.

Vraag een intakegesprek aan

Ben jij in een burn-out beland of heeft een van jou werknemers last van een burn-out? Grijp dan tijdig in en schakel MYCS in voor burn-out begeleiding. Integriteit heeft altijd hun prioriteit en bovendien hanteren zij een doelgerichte aanpak. Neem telefonisch contact met hen op om de mogelijkheden te ontdekken.

Gerelateerde artikelen

Wil je CBD olie bestellen? Ontdek deze webshop met diverse oliƫn

Kalknagel behandeling: wat te doen bij een kalknagel

UVAG.nl, webshop voor alternatieve geneeswijzen