Begin voorbereid aan uw klus door een lasapparaat te huren

Heeft u binnenkort een klus waarbij u een lasapparaat nodig heeft en maakt u verder nooit gebruik van een lasapparaat? Dan is het een aanrader om een lasapparaat te huren bij LST Lastechniek. Dit bedrijf is al ruim 25 jaar specialist op het gebied van lastechniek en lasbenodigdheden. Naast het huren van een lasapparaat, voorziet deze specialist u graag van advies. Ontdek de voordelen van een MIG MAG lasapparaat en zorg dat u voorbereid aan uw klus begint!

De voordelen van een MIG MAG lasapparaat

Indien u een lasapparaat slechts eenmaal nodig heeft, is het huren van een lasapparaat dé uitkomst. U bespaart dan veel geld. Bij LST Lastechniek is het eenvoudig om een MIG MAG lasapparaat te huren. MIG MAG lassen wordt tegenwoordig vaak toegepast bij bedrijven in de metaalindustrie. Bij MIG MAG lassen wordt er met een elektrische plasmaboog gelast. De elektrische plasmaboog verhit het materiaal. Hierdoor kan het te lassen materiaal eenvoudig aan elkaar vloeien. MIG MAG lassen is een zeer geschikte lasmethode, omdat er met een hoge snelheid gelast kan worden. Bovendien kan deze lasmethode door middel van een robot uitgevoerd worden. Daarnaast is dit lasapparaat inzetbaar op verschillende soorten staal en staaldiktes. Wanneer u een lasapparaat gaat huren, is het verstandig om ook na te denken over de nodige bescherming. Denk bijvoorbeeld aan handschoenen, oog- en gelaatbescherming. Heeft u deze nog niet? Dan vindt u deze bij LST Lastechniek.

Andere handige lasmaterialen die u kunt huren

Naast een lasapparaat en de nodige bescherming, is het ook mogelijk om bij deze specialist lasmaterialen en lasbenodigdheden te huren. Denk bijvoorbeeld aan handgereedschappen, plasma snijapparatuur en rvs reinigers. Wat uw lasopdracht ook is; de specialisten van dit bedrijf voorzien u graag van een deskundig advies, zodat u veilig aan uw klus begint. Breng snel een bezoek aan LST Lastechniek!

https://lstlastechniek.nl

You may also like...