Spectrumwebdesign
Image default
Eten en drinken

100% biologisch eten in dit vegan restaurant in Utrecht

Ben jij er klaar mee dat bijna alle restaurants nauwelijks een menukaart hebben voor vegetariërs en veganisten? Ga dan naar GYS, een vegan restaurant in Utrecht met alleen 100% biologisch en veganistisch eten. Het doel van GYS is simpel: ze willen dat vega en vegan food voor iedereen bereikbaar moet zijn. En daar dragen ze aan bij door wel twee locaties in Utrecht te beheren, zowel aan de Voorstraat als aan de Amsterdamsestraatweg. Wil je graag dineren of lunchen bij dit restaurant? Lees dan snel verder en ontdek de mogelijkheden bij GYS.

Twee vegan restaurants in Utrecht

Om mensen meer mogelijkheden te geven om vega en vegan te eten, is GYS in 2014 hun eerste restaurant begonnen in Utrecht. Door het grote succes kwam daar een jaar later al een tweede restaurant bij. Daarmee groeien ze mee met de trend van vegan food. Wil je vegan lunchen, dineren of borrelen met vrienden, vriendinnen of familie? Dan biedt GYS voldoende mogelijkheden om dit te doen. Aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht beschikt dit vegan restaurant namelijk ook over een prachtig buitenterras. Zo ben je niet alleen verzekerd van het beste veganistische en biologische eten, maar ook van een schitterende locatie in Utrecht. Beide locaties zijn geschikt voor een high-tea, een borrelproeverij, waarbij je diverse vegan hapjes kunt proeven, en natuurlijk een lunch of diner.

Ga lekker lunchen of dineren in een vegan restaurant

In Utrecht zijn er voldoende mogelijkheden om even lekker te lunchen, te dineren of te borrelen. Toch is het voor vegetariërs en veganisten een stuk lastiger om een goede plek te vinden. Met GYS zijn er twee fantastische locaties in Utrecht waar je heerlijk kan zitten én lekker vegetarisch of veganistisch kunt eten. Wil je graag een plekje reserveren voor jouw gezelschap? Bezoek dan de website van GYS en neem contact met ze op.

https://gysutrecht.nl/nl/